VÕILEIVAD

VÕILEIVAD 

Võileibu võib pakkuda erinevatel söögikordadel ja ka peolauas. Kõik oleneb sellest, milliseid toiduaineid võileiva valmistamisel kasutatakse -  kas võileivad on soojad või külmad, väikesed või suured, lihtsad või uhkelt kaunistatud, soolased või magusad. 


Võileiva tegemiseks võiks valida erinevaid katteid(nt. lihatooted, kalatooted, juustud)ja kindlasti ka midagi aedviljade hulgast(nt. kurk, tomat, paprika, lehtsalat,….)

Ilus ja värvikas võileib on alati ahvatlevam. 


Enamik leibu ja saiu on müügil juba viilutatuna, nendest on eriti lihtne võileibu valmistada. Võileiba tehes tuleb kasutada kindlasti lõikelauda või võileivaalust.  


Leivale/saiale võib määrida võid või margariini, aga selle asemel võib kasutada ka määrdejuustu või mõnda muud poes müüdavat võiet, pasteeti jms. 


VÕILEVA LIIGID:

Võileiva kujundusvalikud. Pidulikul laual olevad võileivad vahustatud:  retseptid. Võileivad heeringa ja sinepiõliga.väike pidulik võileib ehk kanapee      pisike putukas: kiire "Rullvõileib" viinerigarullvõileib
 
Sille toidublog: Tikuvõileivad  Köögis Annega: Tikuvõileivad         Käsitöö ja kodundus : Võileivad ja pannkoogid magus võileib
                       tikuvõileib  


                                                                        
  Võileivad    Värvikas ja mitmekülgne võileib                             Burger – Food Express 
                         lihtne võileib                                          kahe poolega võileib ehk burger 


einevõileib Archives - Retseptisahtel   VIDEO | Koolilapse kokakool: lihtne einevõileib suitsukanaga | Toidutare            Võileivatordid Archives - Eesti Eine        Võileivatort tuunikalaga                                                   einevõileib                                                       võileivatort 



 Küpsetage maitsvaid kuuma võileibu kiiretel retseptidel       Kiisukeauh: LCHF grillvõileib.    
            soe võileib(ahjus või võileiva grillis) 



 Serveerimine: võileibu võib serveerida iseseisva  einena, eelroana või järelraoana, suppide lisandina, sobivad ka teelauale.